5 ting I skal have styr på, når I bliver gift

At blive gift er et lykkeligt vendepunkt i jeres liv, men der følger lige så mange praktiske overvejelser med. Alt det praktiske er godt at få styr på inden, og noget af det helt nødvendigt, så I kan nyde jeres store mærkedag i fred og lykke, uden at have bekymringer i baghovedet.

1. Få styr på dit testamente

Når du bliver juridisk bundet til et andet menneske, er det godt at få styr på dit testamente. Der kan opstå situationer i jeres liv, der gør, at det er vigtigt at have styr på de juridiske papirer. Det kan være, at ægtefællen går bort, I får børn sammen eller I på et tidspunkt ender med at skulle skilles. Hvem skal så arve hvad? Her kan du finde en kompetent advokat hos Advokathusetbredgade.dk, der kan hjælpe dig med et testamente.

2. Gæster og invitationer

Det kan være et stort projekt at finde ud af, hvem I skal invitere. Det kan tage lang tid, så det er noget af det første, der er godt at få styr på. Når I har antallet af gæster på plads, kan I også bedre organisere i forhold til økonomi, hvor meget I forventer at skulle bruge samlet. Herefter kan I netop koncentrere jer om, hvordan invitationerne skal se ud og få dem sendt afsted.

3. De forskellige måltider

Det mere sjove er, at I skal finde ud af menuen. Her vælger mange at prøvesmage på fx forret og dessert inden den store dage, så de er sikre på at vælge det helt rigtige. Menuen skal nemlig være helt perfekt, så det bliver husket og efterlader gæsterne imponerede.

4. Bordplan og borddækning

Bordplanen kan være det sværeste puslespil at få til at gå op, så her må I også afsætte en del tid. Der vil med garanti blive rykket rundt konstant, indtil puslespillet går helt perfekt op. Det er her, I vurderer hver enkelt gæst, i forhold til de personer, hver gæst skal sidde ved siden af. Man vil jo gerne, at alle får en god aften, og her har gæsternes indbyrdes forhold bestemt noget at sige.

Borddækningen er også et element, mange ønsker at gøre helt perfekt. Det er med til at skabe helheden omkring festen – især hvis I har valgt et tema. Det kan også være, at det kræver forskellige prøver og en masse frem og tilbage, før I lander på den helt perfekte løsning.

5. De generelle praktiske ting

Der er mange andre generelle praktiske ting, I skal tænke på. Hvem skal være toastmaster? Skal bordplanen præsenteres på en kreativ måde? Hvad skal I have til natmad? Tag det en ting ad gangen, og se det en som en spændende proces, hvor I sammen er med til at tilrettelægge den perfekte dag for jer begge.