Bring farve i hjemmet med HAY kasser

Ønsker du at bringe farver frem i dit hjem, så vil Hay kasser falde lige i din smag. Hay kasser har de flotteste og mest strålende farver, som vil falde i smagen hos enhver. Foldekasserne har mange forskellige farver, dermed vil man til hver en tid kunne sætte et tons af forskellige og smukke farver ind i sit hjem. Hay foldekasser giver den bedste stil i huset, da de har det mest moderne og tidløse design, som til hver en tid vil vække glade stunder til livs. De skønne foldekasser kan bruges i hele hjemmet og derudover vil de ikke vække for meget opsigt for husets resterende indretning pga. det enkelte, men stadig unikke design.

 

Hay foldekasser giver den bedste stemning bag husets rammer og vil til hver en tid trække på smilebåndet hos enhver familie. Foldekasserne vil i den grad give den bedste stemning i huset, samtidig med en god opbevaring. Foldekasserne er den bedste form for stilfulde opbevaring, dermed gør Hay kasser stilfuld opbevaring til en realitet. Hay kasserne er perfekte til det stilfulde hjem, og vil til hver en tid være prikken over iét i husets indretning. Foldekasserne vil til hver en tid vække den bedste opsigt, når familien får gæster på besøg pga. de flotte og iøjnefaldende farver.

 

Farver i hjemmet med Hay kasser

 

Hay foldekasser har mange skønne fordele. Hay kasser bringer de fineste farver ind i hjemmet, og farverne vil med garanti gøre husets indretning en tand mere personligt. Hay kasserne kan bruges i alle husets rum, både på børneværelset, stuen, toilettet eller soveværelset. Uanset hvilket rum foldekasserne befinder sig i vil de med garanti gøre rummet en tand mere stilfuldt. Hay kasserne har gode og forskellige størrelser, dermed kan man finde den størrelse, der passer bedst til sin opbevaring.

 

Hay foldekasser kan bruges til mange former for opbevaring. Hay kasser kan bla. bruges til opbevaring til barnets tøj, legetøj osv. Familien kan derudover bruge de store Hay kasser til opbevaring af evt. overtøj eller fodtøj. Familien kan til hver en tid stille de stilfulde Hay kasser alle steder i huset. Hay kasserne har den smarteste funktion, og kan dermed stables ovenpå hinanden. Dermed bliver opbevaring en tand smartere, da den intet fylder. Hay foldekasser gør i den grad den stilrene opbevaring til en realitet.

 

  • Hay kasser fås i 3 størrelser, som er små, mellem og store

 

  • De små Hay kasser har målene 26,5 x 17 x 10,5 cm

 

  • Mellemstørrelse Hay kasse har målene 30 x 40 x 14,5 cm

 

  • Store Hay kasser har målene 40 x 60 x 15,5 cm

 

 

Bliv gladere med farver

 

Man bliver i den grad gladere med farver i hjemmet. Lyse farver er med til at gøre os gladere, sådan er vores hjerne indrettet. Om sommeren om foråret er der mere lys, som i den grad kan mærkes på humøret. Farver påvirker især humøret, især de farver vi omgås med dagligt påvirker vores humør. De mørke farver er med til at give ro, og fremmer selve afslapningen, mens de lyse farver symbolisere en aktivitet, som er med til at holde hjernen i gang, hvor de lyse og strålende farver til hver en tid vil påvirke vores humør. Når man omgås med lyse farver i hjemmet er det med til at påvirke hjernen positivt. De lyse farver fungere nogenlunde, som sollyset, dermed kan de lyse farver påvirke positivt på humøret. Dermed er det væsentligt at bringe farver i hjemmet, som kan gøres ved hjælp af Hay kasser, som har de fineste og mest strålende farver, som giver den bedste stemning bag husets rammer.