Sig det med en ballon

Kender du nogen, som har fødselsdag? Nogen, der skal have barn? Nogen, der er syg? Eller måske bare nogen, som trænger til lidt ekstra kærlighed? Så kan du vise din omsorg med en ballon til lejligheden.

Balloner kan bruges til alverdens lejligheder. De giver alle et smil på læben. Derfor er de en rigtig god lille gave til hvem som helst, som du føler, fortjener lidt ekstra omsorg og kærlighed.

Kender du en, der er syg eller en, der lige har været eller er på sygehuset eller noget lignende? Så kan du for eksempel give dem en ballon, hvor der står ”God Bedring” eller lignende på. Det kan være rigtig træls at være syg eller bruge tid på sygehuset. Så hvorfor ikke give personen en ballon, så de kan finde smilet frem igen?

Det er lidt den samme bagtanke, hvis du kender en, der er meget nedtrykt for tiden. Måske har de mistet nogen, eller måske er de bare inde i en rigtig dårlig periode. En ballon med hjerter eller teksten ”stort kram” eller noget lignende vil med garanti få dem til at smile lidt igen. Du udviser kærlighed og omsorg med en ballon, så modtageren mindes om, at de ikke er alene.

Du kan også sagtens bruge balloner som en fødselsdagshilsen. Her kan du vælge en ballon med teksten ”tillykke” eller ”tillykke med fødselsdagen” eller måske en med fødselarens alder på. Det er en sjov måde at sige tillykke på, i stedet for et kort som personen måske ender med at smide i skraldespanden med det samme.

Vil du fortælle nogen, at du elsker dem – om det er valentinsdag eller ej? Så kan du også gøre dette med en ballon! En ballon formet som et hjerte, en ballon med hjerter printet på, eller ordene ”Jeg elsker dig” eller noget lignende. Det vil også med garanti frembringe et stort smil hos modtageren.

Du kan altså sige rigtig mange ting med en ballon – flere end der er nævnt her. Hos all4party.dk kan du finde mange forskellige balloner til mange forskellige lejligheder. Lige meget hvilken ballon du vælger, er én ting sikkert – modtagerens smil vil være stort!