Sådan finder du de perfekte sko til din garderobe

Hvis du også nogle gange oplever, at det er lidt af en udfordring at finde sko der både passer til din smag og som du kan gå med hele dagen – så er du bestemt ikke alene. For når det kommer til sko, kan det være svært at gennemskue hvordan du finder nok par du kan bruge – uden at du overfylder skoskabet. 

Til hverdag og fest

En gang var det måske sådan, at man havde sko til arbejde, sko til fritid og sko til formelle begivenheder. Men sådan er det ikke nødvendigvis i dag. 

 

Når du leder efter et par new balance sneakers fordi du gerne vil have et par komfortable sko til arbejde, så kan du også sagtens f.eks. bruge dem til en flot kjole til et bryllup eller lignende. Og et par flotte støvler kan også give et statement, til et mere afslappet tøjsæt – det er helt okay at lege med stil, kontrast og fremtoning. Det hjælper alt sammen med at skabe netop dit personlige udtryk.

 

Musthaves til skoskabet

Om du leder efter et par støvler til vinteren eller sandaler til sommeren så er denne generelle huskeregel altid den samme. Nemlig at have mindst ét basissæt til hver en årstid. Det kan være et par sko i en neutral farve og et simpelt design, så du kan bruge det til alle dine outfits. Det kan med fordel også være i en lidt højere kvalitet, så du kan bruge dem år efter år.